Lækre opskrifter

Langtidsstegt gedebov med tabouleh

Hvis du søger inspiration til hvordan, du kan tilberede gedekød, kan du ofte tage udgangspunkt i opskrifter med lam, vildt eller kalv, og erstatte de forskellige kødtyper med gedekød.

Det bedste kød fås fra gedekid under 2 år. Især unge kid er en stor delikatesse, dvs. kid fra sidste sæson (5-17 mdr. gamle). Da kid er unge dyr, er kødet fintrådet og bliver let mørt.

Vi har samlet nogle gode opskrifter i rækken af links til venstre.

Mail fra en køber af gedekød:
Gedekiddet blev en stor succes. Det var saftigt, mørt og smagte af noget. Stor ros fra vores gæster - også fra de, som ikke tidligere havde smagt gedekød.
Vi var meget glade for den kvalitet kødet havde.

De bedste hilsner
Dora

 

Tip en venPrint denne side
Sidst opdateret: 02.09.2014 - 14:05

Vidste du, at ...

... danske gedekid ikke får antibiotiske vækstfremmere og holdes i løsdrift både ude og inde, hvilket sikrer motion, trivsel og naturlig adfærd.

Vi arrangerer gruppe-rundvisninger året rundt. Henvendelse til Dorte Mette Jensen på +45 4094 8005.

Stenalt

Stenaltvej 8, Stenalt
8950 Ørsted
Tlf. +45 8648 8005
CVR 1272 7348

www.stenalt.dk